Evenementen 2017

SPYKERBOOR OPENT, PROEFT EN SPEELT

Spykerboor Opent – 17 & 18 juni

Met Spykerboor Opent worden de stormdeuren van de Beemster Natuurforten geopend voor het publiek en starten we het seizoen vol met verrassende activiteiten. Ga 17 & 18 juni op waterlinie-expeditie en maak kennis met de stoere historie van de drie forten. Wandel of fiets over de liniedijk van fort naar fort. Ga op avontuur en ontdek de bijzondere natuur die er in honderd jaar is ontstaan.
> Bekijk het programma

Spykerboor Proeft – 2 september

Met Spykerboor Proeft laten we je proeven van al het lekkers dat de natuur rond de forten en het omliggende polderland voortbrengt. Tijdens het evenement op 2 & 3 september maak je kennis met onbekende kruiden, vergeten groenten en (h)eerlijke lokale producten. Vanuit onze rollende keukens wordt er ‘van-kop-tot-staart’ gekookt. Koken op open vuur en oude technieken zoals inmaken en fermenteren worden weer ingezet, net als de soldaten ruim 100 jaar geleden al deden.
> Bekijk het programma

Spykerboor Speelt – 6, 7 & 8 oktober

Met Spykerboor Speelt raak je verbonden met de natuur op een bijzonder stukje cultureel erfgoed. Op 6, 7 & 8 oktober worden er voorstellingen gegeven voor jong en oud. Dit doen we in samenwerking met OERRR en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Een programma vol met muziek, verhalen en speelplezier geïnspireerd op de natuur. In navolging hiervan zijn er in de herfstvakantie een week lang expedities gepland voor kinderen vol avonturen en pret.
> Meer informatie