Reserveren

Reserveer je table d’hôte bij Spykerboor!

Onze chef kookt met producten uit de streek, een lekkere maaltijd met een goed verhaal. In onze veldkeuken koken we op open vuur en laten we je kennis maken met verrassende gerechten gemaakt van de lekkerste lokale producten. We gebruiken oude kooktechnieken; we wecken fruit en groenten voor onze chutney en de hooikist wordt ingezet om het eten te garen.

Wat de pot schaft verklappen we nog even niet, maar we halen onze producten bij boeren en ambachtslieden uit de buurt. Zo bakt bakker Etienne speciaal voor Spykerboor munitiebrood naar oud recept, zuivel komt van boerin Evelien en vlees halen we bij slager Jan die dierwelzijn hoog in het vaandel heeft staan.

En eet je geen vlees? Geef het even aan, dan zorgen we voor een vegetarische variant.

Diner 6 oktober van 18:00 tot 20:00 uur –  € 25,- p.p.
Lunch 7 oktober van 13:00 tot 15:00 uur –  € 15,- p.p.
Diner 7 oktober van 18:00 tot 20:00 uur –  € 25,- p.p.

Totaal